Olen Sonja Häkli, 33-vuotias kaksikielinen liikunnanohjaaja, Personal Trainer ja uimaopettaja Helsingistä.

Olen työskennellyt liikunta-alalla vuodesta 2010 ja liikuttanut kaiken ikäisiä, vauvoista ikääntyneisiin. Ohjaan ryhmäliikuntaa, kuten pilatesta, spinningiä, vesijumppaa, kahvakuulatunteja, lihaskunto- ja kehonhuoltotunteja sekä äiti-vauvajumppaa.

Oma liikuntatausta tulee joukkueurheilusta. Pelasin monta vuotta koripalloa, ja sydämeni sykkii edelleen ToPolle.

Pyrin itse liikkumaan mahdollisimman monipuolisesti ja kokeilemaan minulle uusia liikuntamuotoja. Harrastuksiini kuuluu toiminnallinen harjoittelu, kuntosali, tennis, sulkapallo ja laskettelu. Mieleni lepää kuitenkin parhaiten luonnossa, ulkoillen ja lenkkeillen koirani Bamsen kanssa.

Vahvuuteni on ehdottomasti monipuolisuus sekä aito kiinnostus ja osaaminen ohjata asiakkaitani kohti heidän tavoitteitaan. Sama liikuntakaava ei sovi kaikille, joten suosittelen kaikille rohkeasti kokeilemaan uusia lajeja ja liikuntamuotoja. Epämukavuusalueelle astuminen voi olla sitä mitä tarvitset, jotta pääset ylittämään itsesi ja kenties löytämään juuri sen, sinulle sopivan liikuntamuodon.

Olen ohjaajana kannustava ja määrätietoinen. Tavoitteeni on innostaa asiakkaitani ja tartuttamaan heille liikunnan iloa!Olipa tavoitteesi löytää motivaatio liikkumiseen, muuttaa elämäntapojasi, parantaa kuntoasi tai saada uusia ideoita ja boostia treeniin, niin autan sinua siinä!

Koulutustausta

  • Liikunnanohjaaja (AMK), Arcada- Nylands svenska yrkeshögskola, 2012
  • Personal Trainer, Trainer Lab Oy, 2014
  • Uimaopettaja, SUH, 2010

PALVELEN MIELELLÄNI MYÖS RUOTSIKSI!